Angol fordítás

angol fordítás

Manapság már nem készülhet el sem szórólap, sem honlap, sem céges irat úgy, hogy ne legyen meg belőle az angol nyelvű verzió. Amennyiben nagy tapasztalattal bíró, munkájára igényes fordítót keres, hogy minőségi fordítást kapjon kézhez, nálunk jó helyen jár. Vállaljuk szórólapok, honlapok, céges iratok, dokumentumok fordítását angolról magyarra, illetve magyarról angol nyelvre, bármilyen terjedelemben, rugalmas határidővel. Sürgős esetekben akár napon belüli határidővel is dolgozunk. Angol fordítás szolgáltatásunk részleteiről érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén.

A fordítással foglalkozó csapatunk képzett szakemberekből áll, tanulmányaik és tapasztalatuk révén tudásuk számos szakterületet lefed. Kiemelt szakterületeink közé tartozik a gazdaság, pénzügy és számvitel, de nagy tapasztalattal rendelkezünk a műszaki tudományok, az oktatás és a közéleti témák területén is, megbirkózunk pályázati dokumentációkkal, adatvédelmi tájékoztatókkal, szerződésekkel, honlapokkal egyaránt.

Ízelítő eddigi angol fordítás projektmunkáink jellegéből:

 • cégiratok, szerződések, beszámolók fordítása magyarról angol nyelvre és angolról magyar nyelvre
 • kozmetikai cég honlapjának és termékportfóliójának fordítása magyarról angol nyelvre
 • adatvédelmi tájékoztató fordítása magyarról angol nyelvre
 • gazdasági elemző tanulmányok, fordítás magyarról angol nyelvre és angolról magyar nyelvre
 • kondenzációs kazán brossúra fordítás magyarról angol nyelvre
 • kutyatenyésztő honlap fordítás magyarról angol nyelvre
 • női higiéniai termékek adatlapjainak, leírásainak fordítása angolról magyar nyelvre
 • egészségügyi termékek és eszközök használati útmutatójának fordítása angolról magyar nyelvre
 • étrendkiegészítő termékek adatlapjainak, használati utasításainak fordítása magyarról angol nyelvre
 • komplett pályázati dokumentációk, fordítás magyarról angol nyelvre
 • bulvárhírek, fordítás magyarról angol nyelvre

Gazdasági szakfordítás

Kollégáink nem pusztán rutinos fordítók, gazdasági szakfordító diplomával, társadalomtudományi szakfordítói képzettséggel rendelkeznek a Kodolányi János Egyetemről. Ezen felül évtizedek óta gazdasági területen, kétnyelvű környezetben dolgoznak, ennek megfelelően napi szinten használják a gazdasági szaknyelvet mind angolul, mind magyarul.

Az üzleti életben ma már elengedhetetlen, hogy egy fordítás a célnyelven is életszerű, a megfelelő szakzsargont tartalmazó legyen. Emiatt tartjuk fontosnak, hogy fordítóink aktív tudásuk legjavát nyújtsák minden egyes fordítás készítése során. Az általunk kiadott fordítások minden esetben belső lektorálást követően kerülnek átadásra, ezzel is biztosítva a kiadott munkánk magas minőségét.

Amennyiben vállalkozásának ügymenete ezt megkívánja, vállaljuk hosszú távú együttműködés keretében a folyamatos rendelkezésre állást, havi elszámolás mentén.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!