Téli angol tábor

Téli tábor programunkat immár hagyományos módon hirdetjük meg 2024 első hetére. A nagy sikerű őszi táborunk tapasztalatait felhasználva egy teljesen új és különleges programtervet állítottunk össze. Az időzítéssel pedig igazodunk a meghosszabbított iskolai téli szünethez.

Akik már ismerik a gyerektáborainkat, azok pontosan tudják, hogy rendezvényeink legjobb jellemzése az angol játszóház lehetne, hiszen foglalkozásaink angol nyelven zajlanak, és minden esetben játékosak. Mégis sokat lehet tanulni egy-egy tábori nap során. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek a nyelv elsajátítása, tanulása mellett az idegen kultúrával is megismerkedjenek. Minden esetben törekszünk arra, hogy a hamisítatlan angol játékokat is megismertessük a gyerekekkel. Igyekszünk mindezt szórakoztató, élményteli, játékos formában tenni, hogy ne érezzék magukat feszélyezve amiatt a résztvevő gyerekek, hogy angolul beszélünk, hanem minél inkább próbáljanak bekapcsolódni, aktívvá válni a különböző interaktív feladatok révén.

Esetenként egy-egy mesét dolgozunk fel a gyerekekkel, de van, amikor egy angolszász ünnep történetét tanulmányozzuk át alaposan. A játékos feladatok, kézműves alkotások is ezekhez kapcsolódnak. Ezekbe a gyerekek nagyon szívesen bekapcsolódnak, és szinte észre sem veszik, hogy közben igen jelentős szókincset sajátítanak el angolul. Olyan szókincset, amit az iskolapadban sosem tanulnának.

Winter wonderland – téli tábor 2024

Téli angol tábor 2024

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, angol nyelvű téli tábor programunkba a jelentkezési lap kitöltésével máris tudsz jelentkezni.

Angol nyelvű táboraink Budapest X. kerületében, Kőbányán, az Újhegyi lakótelep központjában található nyelviskolánkban kerülnek megrendezésre. Büszkék vagyunk rá, hogy a Budapest Főváros Kormányhivatal X. kerületi Hivatala Népegészségügyi Osztálya eddig minden ellenőrzése során megfelelőnek találta a helyszín tisztaságát, a gyermekek ellátásának körülményeit és módját, a napi programok szervezését.