Angol magántanár

angol magánóra Budapest

„Manapság nagyon nehéz jó angol magántanárt jó áron találni, főleg Budapesten” – hallom sokszor. De milyen is az a jó angol tanár? Laza? Szigorú? Sok házit ad fel? Otthon nem kell tanulni az órájára? Nos, szerintem az a jó angol magántanár, akivel mindenféle nehézség nélkül tudsz együtt tanulni, akivel sikerül egy hullámhosszra kerülni, aki odafigyel az igényeidre, tud motiválni, és mindenféle akadály nélkül, könnyedén át tudja adni a tudását. Nyelviskolánkban csupa ilyen lelkes magántanár dolgozik, így bizton állíthatom, nálunk jó kezekben lesz tudásod. Akár személyes órára jönnél, akár online fejlesztenéd angol nyelvismereted, jó helyen jársz, hiszen a nálunk dolgozó bármely angol tanár Budapest X. kerületében, Kőbányán, a Trick or Treat nyelviskolában, illetve skypeon is vállal órákat.

Angol tanár, angol magántanár

Amennyiben magánóra keretében szeretnéd csiszolni, fejleszteni tudásod, jó helyen jársz: vállaljuk tudásod szinten tartását, fejlesztését kezdő szinttől egészen C1 szintig! Nem mindenki szeret csoportban dolgozni – esetleg frusztrálja, hogy többen vannak, vagy hogy kevesebb figyelem jut egy-egy tanulóra, ezekben az esetekben, illetve ha intenzív nyelvtanulásról van szó, egy közeli céllal (pl. nyelvvizsga, vagy érettségi), angol magánóráinkat ajánljuk Számodra. Személyre szabott magánóráink alapvetően 45 percesek, de tapasztalataink alapján érdemes ezeket az órákat duplázni.  2×45 perc alatt jobban rá tudsz hangolódni a nyelvtanulásra, jobban el tudsz merülni egy-egy feladatban. Az angol magántanárod is tud hosszabb lélegzetvételű szövegekkel, feladatokkal készülni, így sokkal nagyobb haladás érhető el egy-egy alkalommal. Eddigi tapasztalataink, és tanulóink igényei alapján magánóráink 60 perces hosszban is elérhetőek. Angol magántanáraink felkészültek, figyelmesek, abszolút a tanuló igényeire és tudására szabják a tananyagot, támogatva a diák haladását. Személyes órát a nálunk dolgozó bármely angol magántanár Budapest 10. kerületében, Kőbánya Újhegyen, a nyelviskolában vállal. De ha távolabb élsz, sem probléma, hiszen online óráink elérhetőek Budapest határain túl is.

Angol nyelvtanulás magántanárral

Az első találkozás során tisztázzuk, hogy mik a céljaid, felmérjük, hogy milyen szinten állsz, és hová szeretnél eljutni, és ehhez igazítva állítjuk össze a Számodra optimális tanulási tervet. Magánóráinkon nem tankönyvből tanulunk, hanem egy sokkal inkább rugalmas, személyre szabott tananyagot állítunk össze tanulóinknak, melyet magukénak érezhetnek, hiszen ez a tananyag valóban tanulóról tanulóra változik az adott tanuló tudása, igényei, és célja alapján.

Angol oktatás

Angol tanáraink megfelelően képzettek, nagy tapasztalattal bírnak az angol nyelvoktatás területén, könnyen ráéreznek egy-egy tanuló igényeire, és hogy mivel lehet motiválni a diákokat, hiszen nagyon fontos, hogy az angol órán a diák is, tanár is jól érezzék magukat, miközben kézzelfogható eredményt érnek el a tanulással. Fontosnak tartjuk, hogy a Te igényeidre legyen szabva a tananyag. Angol oktatóink megbízhatóan és pontosan fel tudják mérni, hogy mely területek szorulnak erősítésre a nyelvtudásodban, és melyik tudásanyag az, amit esetleg csak szinten kell tartani.

Angol tanfolyam

felkészítés angol nyelvvizsgára

Amennyiben rövidebb idő áll rendelkezésedre, hogy egy-egy vizsgára, megmérettetésre felkészülj, akkor Számodra a személyes intenzív angol nyelvtanfolyam Budapest 10. kerületi nyelviskolánkban lesz a megfelelő választás. Kis csoportban, rövid idő alatt, intenzív ütemben egy bizonyos nyelvvizsgára, vagy érettségire készítünk fel egy-egy angol tanfolyam során. Ezeken a tanfolyamokon az intenzitás erősebb, mint magánórák esetén, hiszen itt akár az egész napot felölelő célirányos nyelvórákkal viszonylag rövid időn belül adjuk át tudásunk legjavát, hogy az adott vizsgát sikeresen tudd teljesíteni.
Az induló intenzív angol nyelvtanfolyam időpontokat folyamatosan közzétesszük.

Anyanyelvi angol tanár

Anyanyelvi óráinkat ajánljuk Számodra, ha már van egy alaptudásod, amelyet szeretnél szinten tartani, és elsősorban a kommunikáció szorul csiszolásra. Angol anyanyelvű tanárunk segít, hogy felszabadultabb, bátrabb legyél, miközben angolul beszélsz, és nagy rutinnal átadja a mindennapi szófordulatokat, amelyeket az élő beszédben használnak, és ténylegesen találkozhatsz velük egy-egy idegen nyelvű kommunikáció során. Ezeken a foglalkozásokon a nyelvtan kisebb hangsúlyt kap, a főszerepben itt az élő és beszélt angol nyelv áll.

Üzleti angol magántanár segítségével

Van egy stabil nyelvtudásod, de szeretnél helytállni angol nyelvű tárgyalásokon, prezentációkon is? Számodra is van megoldásunk! Üzleti angol óráinkon betekintést adunk a gazdasági élet területeire, megtanuljuk a jellemző szófordulatokat, definíciókat, a helyes nyelvhasználatot. Sokszor hallani, hogy az üzleti angol „csupán” szókincs fejlesztés, de többször találkozunk olyan tanulókkal, akik egy nem aktív nyelvtudásra próbálják üzleti angol nyelvtudásukat alapozni, ezért amennyiben szükséges, a nyelvtani alapokat is felelevenítjük, hogy valóban helyesen tudjuk átadni az üzleti nyelv használatát.
Üzleti angol óráink szintén 45/60/90 percesek lehetnek az igényeidnek megfelelően, illetve elérhetőek online is, az ország bármely részéről. A foglalkozásokat gazdasági szakfordító diplomával rendelkező angol magántanár tartja, aki az elmúlt 10 évben napi szinten használta a gyakorlatban üzleti angol nyelvtudását.

Felkészítés angol érettségire

felkészítés angol emelt szintű érettségire

Angol nyelvvizsgára, érettségire készülsz? Szívesen segítünk a felkészülésben!
Ha még nem tudod, melyik nyelvvizsga központ feladatai állnak legközelebb Hozzád, segítünk kiválasztani, hogy melyik vizsgát érdemes választanod. Mi figyelemmel kísérjük, és naprakészen tartjuk tudásbázisunkat az elérhető nyelvvizsgák típusairól, és a választást követően célirányosan fel is készítünk az adott vizsgára a vizsgarnedet jól ismerő angol magántanár segítségével. A nyelviskolánkban induló csoportos intenzív nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok időpontjait és árait külön oldalon találod meg. Büszkék vagyunk rá, hogy a Trick or Treat Nyelviskola Budapest 2021-ben az Euroexam hivatalos partnerévé vált.
Az érettségi komoly megmérettetés minden diák életében – ha úgy érzed, összezavarodtál, rendszerezni kellene a tudásod, gyakorolni kellene az írásbeli feladatokra, vagy épp jó lenne, ha szakemberrel beszélgethetnél a szóbeli érettségire felkészülve, állunk rendelkezésedre!

Angol korrepetálás tapasztalt angol magántanár segítségével

Nehezen boldogulsz az angollal? Túl gyors a tempó az iskolában? Túl sokan vagytok az osztályban, ami miatt kevesebb figyelem jut Rád, és úgy érzed, elakadtál, megrekedtél egy szinten, ahonnan nehéz kilépni? Segítünk felmérni és rendszerezni eddig megszerzett tudásod, és fogjuk a kezed a további nyelvtudás megszerzése során is. Számtalan olyan diákunk van, akinek segítettünk kilábalni az iskolai angollal kapcsolatos mélypontról – fordulj hozzánk bizalommal Te is!

Angol magánóra árak 2024-ben magántanárainknál

45 perc60 perc90 perc
Kezdőtől középfokig (B2 szintig)
– hétköznapokon 16 óráig
– hétköznapokon 16 óra után és hétvégén
4.200 Ft
4.800 Ft
5.600 Ft
6.400 Ft
8.300 Ft
9.500 Ft

Akkor sem kell megijedned, ha nem tudod vállalni a heti fix órarend szerinti órákat, mert például több műszakban jársz dolgozni. Ekkor kérhetsz változó időpontokat, melynek felára alkalmanként 200 Ft a délutáni óradíjainkon felül.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, az itt található jelentkezési lap kitöltésével máris tudsz jelentkezni angol magántanáraink óráira.