Angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

Angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Budapest 10. kerület, Kőbánya

Az Euroexam vizsgaközpont hivatalos szakmai partnereként, célirányos angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam keretében adjuk át a sikeres nyelvvizsga letételéhez szükséges tudásanyagot. A felmerülő igényekhez igazodva egyéni- és csoportos nyelvtanfolyam, valamint lassabb, megalapozó felkészítő és intenzív nyelvtanfolyam is részét képezi kínálatunknak A2-es szinttől egészen a felsőfokig. Diákjaink számára a nyelviskolán kívül felkészülés segítése érdekében kedvezményes áron biztosítjuk az Euroexam International gondozásában megjelent kiadványokat.

Intenzív nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

A sikeres nyelvvizsgához vezető legjobb recept és ezáltal a legnépszerűbb megoldás a kiválasztott vizsgaidőpontot közvetlenül megelőző intenzív nyelvtanfolyam, melynek keretén belül rövid idő alatt, felfrissítő jelleggel a vizsgaanyag egészének áttekintésére kerül sor. Ezek jellemzően 34-40 órás tanfolyamok, amik 1, legfeljebb 2 hétre vannak elnyújtva és közvetlenül a hivatalos vizsgaidőpontok előtt kerülnek megrendezésre. Csoportos nyelvvizsga felkészítő tanfolyamokat főként a nyári szünidő alatt tartunk, egyéni felkészítőket azonban egész év során. Ennek részleteiről érdeklődj a jelentkezési lap kitöltésével nyelviskolánkban.

34 órás angol B2 nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

Csoportos nyelvvizsga felkészítő tanfolyamot indítunk angol középfokú (B2) komplex nyelvvizsgára 2021. szeptember 6-án, ami a 2021. szeptember 18-i (vagy azt követő) nyelvvizsga letételére készíti fel a tanulókat. A tanfolyamot minimum 3 fő jelentkezése esetén indítjuk el, maximális létszám 8 fő. Részvételi díj: 45.000 Ft, mely a következőket tartalmazza:

  • 2021. szeptember 6-10 között, 5 napon át reggel 9-től 12-ig és és délután 13-tól 16-ig naponta 6 óra intenzív nyelvvizsga felkészítő tanfolyam részvételi lehetőségét online vagy személyesen a Budapest 10. kerületi nyelviskolánkban.
  • 2021. szeptember 15-én és 17-én, 10 órától délig napi 2 óra online konzultációt a tanfolyamvezető tanárral, melynek keretén belül az előző hét anyagával és a vizsgával kapcsolatos egyéni kérdések átbeszélhetők.

A részvételi díj nem tartalmazza a tankönyvek árát és az ebédet. Utóbbira szervezett formában lehetőséget tudunk biztosítani egy közeli szálloda éttermében, illetve a közelben számos streetfood és bevásárlási lehetőség is rendelkezésre áll. Az otthonról hozott élelmiszer a nyelviskola hűtőjében elhelyezhető.

Intenzív nyelvvizsga felkészítő tanfolyamunkra a jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni.

Egyéni felkészülés a nyelvvizsgára

Az egyéni felkészülésben hiszel? Vagy csak úgy érzed, hogy bizonyos részek nagyobb hangsúlyt kívánnak a felkészülésed során? Esetleg a nyelvtan már a kisujjadban van, de nem mersz megszólalni? Nálunk erre is van megoldás! Nagy tapasztalattal rendelkező felkészítő tanáraink egész év során vállalnak egyéni felkészítést angol magánóra keretén belül, melynek ütemezésében, intenzitásában maximálisan tudunk alkalmazkodni igényeidhez.

Euroexam nyelvvizsga

Euroexam nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

Nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt évek során számos általunk felkészített diák sikeres nyelvvizsgát tett. Büszkék vagyunk azokra a tanulóinkra, akiket hozzásegítettük a diploma megszerzéséhez, egy sikeres állásinterjúhoz vagy éppen az általuk kitűzött nyelvvizsga célhoz. Munkánk eredményeként megszereztük az Euroexam International hivatalos vizsgafelkészítő partnere címet. Az Euroexam nyelvvizsga nem csak valós nyelvtudást mér, de nemzetközileg is elismert bizonyítványt ad erről, illetve mindenben megfelel a „Közös Európai Referenciakeret” irányelveinek. Az akkreditációkról minden részletet megtalálhatsz ezen az oldalon.

Szinten tartás a sikeres nyelvvizsga után

Sikerült a nyelvvizsgád, de napi szinten nem használod az idegen nyelvet? Nem szeretnéd, hogy a tudásod feledésbe merüljön? Jó hírünk van, angol társalgási klub foglalkozásainkat neked találtuk ki! Itt nincsenek unalmas nyelvtani tesztek, nem magolunk igeidőket csak könnyeden elbeszélgetünk aktuális témákról, érdekességekről. Ugorj be egyszer és meglátod, kedvet kapsz a folytatáshoz. Tanfolyami díj nincs, csak akkor kell fizetned, amikor jössz. Várunk szeretettel!