Angol tanfolyam gyerekeknek

Angol tanfolyam gyerekeknek? Igen! Nagyon divatossá vált babaangolra, gyerekangolra, ovis angolra járatni a gyerekeket az utóbbi években, sok szülőben azonban fel sem merül, miért is lehet ilyen hatékony a játékos gyerekkori angol nyelvoktatás – az alábbiakban megmutatjuk a gyerekeknek szóló angol nyelvtanfolyamok sikertényezőit.

gyerekangol nyelvtanfolyam

Angol nyelvtanfolyam gyerekeknek

Babaangol Budapest

A modern kutatások teljes mértékben alátámasztják, hogy minél korábban kezdik el a gyermekek egy idegen nyelv elsajátítását, annál könnyebben fognak boldogulni nemcsak a kezdeti idegen nyelv elsajátításával, de a további idegen nyelvek tanulásával is. Mivel foglalkozásaink játékosak, élményszerűek, ugyanúgy élvezi egy 6 hónapos kisbaba is az angol mondókákra, angol énekekre való ringatózást, közös játékot, mint egy tinédzser nyelvtanuló az angol társasjátékokat. Ettől lesz az angol tanfolyam gyerekeknek egyszerre élvezetes és hatékony! 

Angol gyerekeknek – nyelvtanfolyami módszerek


Angol tanfolyam gyerekeknek
A gyerekeknek szóló angol óráinkon résztvevő 6 hónapos – 14 éves gyermekek nem a Magyarországon elterjedt, írásbeli készségeket előtérbe helyező, hanem az élményszerű tanulást érvényesítő módszer szerint tanulnak. A mi célunk, hogy a gyermekek a mindennapi életben használható tudással gyarapodjanak nálunk, ezért mindamellett, hogy az írásbeliséget is fontosnak tartjuk, a beszédhelyzeteket és azok megoldását, a gyakorlatiasságot helyezzük előtérbe nyelvtanfolyamainkon. Célunk, hogy a gyermekek az életkori sajátosságaiknak megfelelően, észrevétlenül, játékos formában tanulják meg az angol nyelvet. Így később, a mindennapi életben is tökéletesen, gátlások, félelem nélkül használni tudják azt. Az elmúlt évek tapasztalatai beigazolták, hogy ez a módszer garantáltan használható nyelvtudást ad a nálunk tanulóknak. 

Csoportos angol oktatás gyerekeknek


Gyerekangol Budapest - nyelvtanfolyam gyerekeknek

Pár évtizede még hallani sem lehetett kisgyerekek angol oktatása kapcsán a csoportos foglalkozásokról. Manapság viszont már bizonyított, hogy a gyermekek sokkal inkább ki tudnak bontakozni, ha közösség veszi őket körül. Rendkívüli motiváló erőként hatnak egymásra, inspirálják egymást a tanulásra. Ezért a fent említett korosztály (6 hónapos – 14 éves gyermekek) számára elsősorban kiscsoportos angol foglalkozásainkat ajánljuk.

Csoportjaink kis létszámmal működnek, életkor és már meglévő nyelvismeret alapján ajánlunk csoportot a hozzánk először érkezőknek. Kiscsoportos gyerekangol foglalkozásaink egyik legnagyobb előnye, hogy az alacsony létszám miatt jut idő az egyéni igényekre is. Tanulóink ösztönzik, motiválják és segítik egymást. Dalokkal, mondókákkal, a gyermekek aktív bevonásával tesszük élményszerűvé az angol órákat, melyeken a gyerekek szinte észrevétlenül sajátítják el az angol nyelvet.

Angol nyelvoktatás gyerekeknek


Gyerek angol tanfolyam„Practice makes perfect” avagy „gyakorlat teszi a mestert”. Nem véletlen, hogy szinte minden nyelvben megtaláljuk ezt a mondást, hiszen a gyakorlás minden területen fontos és nincs ez másként az angol nyelvtanulásban sem. Ennek megfelelően folyamatosan tájékoztatjuk a Szülőket a gyermekek előrehaladásáról, és az aktuális témakörről, hogy a Szülők otthon rá tudjanak erősíteni, együtt tudják gyakorolni a gyermekkel a foglalkozáson tanultakat. Nem kell ettől megijedni, nem angol tankönyv fölötti éjszakába nyúló görnyedést jelent ez, hanem az angol nyelv gyakorlását egészen hétköznapi szituációkban: például óvodából/iskolából hazafelé úton számolhatjátok az elhaladó autókat angolul, megnevezhetitek a színüket angolul, a nagyobbak már összehasonlíthatják a különböző tárgyak méreteit, stb. Ezekkel az egészen egyszerű gyakorlati feladatokkal tudjátok jól berögzíteni az angol nyelv alapjait gyermeketek fejébe, hogy később könnyebben menjen neki a meglévő angol ismeretek bővítése, elmélyítése. Így alkot az angol tanfolyam gyerekeknek és az otthoni gyakorlás egy kerek egészet.

Gyerekangol avagy gyerek angol oktatás


Babaangol tanfolyam

Nálunk az angol tanfolyam gyerekeknek szól és rájuk fókuszál. Ellentétben más nyelviskolákkal, nálunk nincs kötelezően megvásárolandó méregdrága tankönyvcsomag, nincsenek rejtett költségek. Tanulóink nem tankönyvből tanulnak, az éves tananyagot a csoportot vezető tanár állítja össze a csoport tudásszintje, a gyermekek életkora és meglévő nyelvi ismeretei alapján, így abszolút csoportra szabott (és ami nagyon fontos, a csoport igényei szerint akár évközben is módosítható) tananyag alapján haladunk a gyerekekkel a nyelvelsajátítás útján. Ennek köszönhetően valódi fejlődést tudunk felmutatni a csoport és az egyes tanulók angol tudásában. Tanulóink feladatlapokat kapnak az egyes témakörökhöz, az angol órákon tanultakhoz kapcsolódóan, ami segítség lehet az otthoni, szülőkkel való vagy önálló gyakorlásra is.

Baba angol nyelvtanfolyam


Gyerek angol Budapest
A legkisebbeknek (6 hónapos kortól 3 éves korig) heti egy alkalommal tartunk egy darab 30 perces baba angol foglalkozást Budapest 10. kerületében, Kőbánya Újhegyen található nyelviskolánkban, hiszen az ő figyelmük még nagyon behatárolt, nehéz őket aktív állapotban tartani hosszabb ideig. Ők természetesen még a szülők (vagy nagyszülők) aktív részvételével járnak baby angol óráinkra, így az angol foglalkozás nem egy kötelező szülői elvárásként csapódik le a gyermekben, hanem minőségi együtt töltött idő a család számára. Nyelviskolánk bababarát, biztonságosan berendezett nagytermében bátran engedhetjük útjára kis felfedezőinket az angol órák ideje alatt. Baba angol óráinkon sokat mondókázunk, énekelünk közösen, az életkoruknak megfelelő mozgásos feladatokkal, színes játékokkal igyekszünk fenntartani figyelmüket.
 

Ovisoknak és iskolásoknak szóló angoltanfolyam


Angol tanfolyam gyerekeknek

A nagyobbak számára (3-14 évesek) szintén heti egy alkalommal tartunk, de 45 perces angol foglalkozásokat a Trick or Treat nyelviskola egyik kényelmes termében, ahol már szülői kíséret nélkül vesznek részt, és az életkor növekedésével természetesen egyre intenzívebbé válik a gyermekek aktív részvétele interaktív, élményteli foglalkozásainkon. Míg a kisebbekkel továbbra is a mondókázás, dalolás és játék a nyelvtanulás fő eszköze, addig a nagyobbaknak már témakörönként mélyebb ismereteket adunk át mind angol nyelvtan, mind pedig szókincs szempontjából, 7 éves kortól pedig elkezdjük az angolul írás gyakorlását is.

Intenzív angol nyelvtanfolyam gyerekeknek

Amennyiben intenzív angol nyelvtanfolyamot keresel gyermekednek, vagy egyéni ütemben angol magántanár segítségével szeretnéd csiszolni tudását akkor is van megoldásunk számodra. Ha pedig a nyári szünidőt szeretnéd, hogy hasznosan töltse, akkor nyári angol tábor programjainkat ajánljuk.

Gyerekangol órák ára a 2023/24-es tanévben


1 foglalkozás3.500 Ft
5 foglalkozásos bérlet
(7 héten belül használható fel)
13.000 Ft
(2.600 Ft/alkalom)
Fél tanéves előfizetés
(2022/23-as tanév első/második félévében érvényes)
37.400 Ft
(2.200 Ft/alkalom)
Egész tanéves előfizetés
(2022/23-as tanév során érvényes)
68.000 Ft
(2.000 Ft/alkalom)

Gyerekeknek szóló angol tanfolyami órarend


A 2023/24-as tanévben csoportos gyerek angol foglalkozásokat a hétfői napokon tartunk, az alábbiak szerint:

  • 3-6 éveseknek: hétfőnként 16:30 – 17:15
  • 7-10 éveseknek: hétfőnként 17:30 – 18:15
  • 11-14 éveseknek: hétfőnként 18:30 – 19:15

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, az itt található jelentkezési lap kitöltésével máris tudsz jelentkezni gyermeked korának és tudásának megfelelő angol tanfolyamunkra.