Céges angol nyelvoktatás

Céges angol tanfolyam Budapest

Ma már borzasztó kevés olyan munkahely van, ahová nem szükséges az angol nyelvtudás, és nagyon sokaknak van némi alapjuk, ami lehet, hogy egyszerűbb levél megírásához elég, de egy külföldi telefonhívás megválaszolása már megizzasztja az adott kollégát. Egy angol nyelvű tárgyaláson való konstruktív részvételről, esetleg annak levezetéséről már ne is beszéljünk… Az efféle szorongás nyilvánvalóan kihat a dolgozó egész napi teljesítményére is, ami egy munkáltató részéről sem ideális helyzet. Ezen esetekre tudjuk ajánlani céges angol tanfolyamainkat! Munkahelyi angol óráink akár csoportosak, akár magánórák, beszédcentrikusak, minden esetben a csoport, illetve az egyén tanulásához, igényeihez mértek. Mindamellett, hogy a nyelvtani tudást is fejlesztjük, nagy hangsúlyt helyezünk a szókincs bővítésre, a különböző kommunikációs helyzetekre való felkészítésre. Igyekszünk minél érdekesebb témákkal készülni, hogy a céges napokba egy kis pezsgést, felüdülést csempésszünk óráink által.

Céges angol tanfolyam

Kollégákkal együtt jobban menne? Nálunk erre is van lehetőség! Vállaljuk céges csoportok angol oktatását magas színvonalon, szakképzett oktatókkal. Kis létszámú csoportokat alkotunk az azonos tudásszinten lévő kollégákból, hogy mindenkinek egyformán legyen lehetősége fejlődni. A céges angol tanfolyamokon a résztvevők lelkesedésükkel általában segítik egymást, egy pihentető, egymást segítő közösség alakul ki a munkahelyen belül is, és az a tapasztalatunk, hogy a kollégák hétről hétre várják, hogy kicsit kiszakadhassanak a mókuskerékből, és bár ugyanazokkal az emberekkel körülvéve, de mégis más közegben találkozhassanak, és tanulhassanak együtt. Oktatóink minden esetben a csoport tudásszintjéhez és igényeihez igazítják az órák menetét, figyelembe véve a kitűzött célokat.

Céges angol magánóra

Céges angol magánórákat is kínálunk azoknak, akik inkább egyedileg haladnának tovább nyelvtudásuk bővítésével, esetleg abszolút kezdők, vagy bármilyen oknál fogva nem szeretnének csoportban tanulni. Kihelyezett céges angol magánóráinkat szintén az egyedi igényeknek és elvárásoknak megfelelően állítjuk össze, nagy tapasztalattal bíró oktatóink izgalmas témákkal, személyre szabott tananyaggal készülnek egy-egy ilyen órára is.

Legyen szó akár csoportos, akár egyéni céges angol óráról, személyes és online órákkal is állunk megbízóink szíves rendelkezésére.

Üzleti angol tanfolyam

Ha a kollégáknak már van egy biztos angol tudása, de az üzleti kifejezéseket, szófordulatokat még nem értik vagy nem használják kellő magabiztossággal, akkor üzleti angol tanfolyamunkat ajánljuk figyelmükbe. Üzleti angol tanfolyamunkon megismerkedünk az üzleti életben előforduló szófordulatokkal, kifejezésekkel, megtanulunk helyesen levelet írni, tárgyalást levezetni – egyszóval minden olyan szituációra találunk megoldást angolul, amely előfordulhat egy vállalkozás/vállalkozó mindennapos életében. Üzleti angol tanfolyamunk célja, hogy a mindennapi üzleti életben aktívan használható tudást nyújtson. Épp emiatt ez aktív odafigyelést és részvételt követel meg a résztvevő munkatársaktól. Üzleti angol óráink mind csoportos, mind pedig magánórai keretek között elérhetőek.

Szívesen adunk árajánlatot céges angol és üzleti angol tanfolyamra, igazodunk az egyedi igényekhez – kérjük, érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén! Az oktatásról tárgyi adómentes számlát állítunk ki.

Néhányan azok közül, akik minket választottak

Céges angol nyelvoktatás a Bárka Nonprofit Kft.-nél Üzleti angol tanfolyam a Xintex Hungary Kft.-nél Céges angol tanfolyam a Gyermekvendéglátó Kft.-nél