Nyári gyerektáborok

nyári tábor budapest

Az alábbi nyári gyerektáborok Budapest 10. kerületében, Kőbányán kerülnek megrendezésre.

A nyári szünet bizony nem kis kihívás elé állítja a Szülőket. Mindannyian szeretnénk, ha gyermekünk a pihenés mellett hasznosan töltené az idejét – ebben igyekszünk segíteni! Nyári gyerektáborainkra a jókedv, szórakozás mellett jellemző, hogy a gyermekek azért érzik nálunk jól magukat, mert itt azzal foglalkoznak, ami közel áll hozzájuk. Ennek köszönhetően, az adott témakörben – legyen az angol nyelv, vagy kézműveskedés -, szemmel látható eredményt érnek el egy hét alatt.

Nyári tábor gyerekeknek

Nyári tábor BudapestNyári táboraink szervezésekor odafigyelünk, hogy a gyerekek is élményként, és ne kötelező programként éljék meg a tábori napokat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy amikor a szabad levegőn játszunk a gyermekekkel, játék közben is tudjuk gyakorolni az aznap tanultakat, illetve hogy ne legyenek egysíkúak a napok. Éppen ezért változatos programokat, színes, érdekes játékokat szervezünk a gyerekek számára. Ennek köszönhetően egy-egy ilyen program után lelkesen és aktívan vetik bele magukat újra a „munkába”, azaz a következő tábori foglalkozásába. Kiemelt hangsúlyt helyezünk a csoportos játékra, ami a kis létszámú csoportoknak köszönhetően rendszerint új barátságokat sző a táborozóink között, életkortól függetlenül.

Nyári tábor 2024

2024-ben az alábbi nyári táborok lesznek elérhetőek Budapesten, Kőbánya Újhegyen:

  • 2024.07.15-19. „At the zoo” angol tábor (3-12 éves gyerekeknek)
  • 2024.07.29-08.02 „In the jungle” angol tábor (3-9 éves gyerekeknek)
  • 2024.08.05-09. „A week in space” angol tábor (6-14 éves gyerekeknek)
  • 2024.08.12-16. „Around the world in 5 days” angol tábor (5-14 éves gyerekeknek)
  • 2024.08.26-30. „AI camp” angol tábor (9-14 éves gyerekeknek)

Nyári gyerektáboraink jelentkezési felülete már elérhető, viszont a férőhelyek száma minden táborunk esetén korlátozott, ezért javasoljuk, hogy ha szimpatikus valamelyik tábor, mielőbb foglaljátok le helyeteket.

Napközis tábor

Nyári tábor 2021 Budapest

Gyerektáboraink napközis jellegűek, azaz reggeltől délutánig szervezzük a programokat a gyermekek számára, hozzávetőlegesen az alábbi időbeosztás szerint: (A tábor témájától és a résztvevők korától függően az egyes táborok időbeosztásai eltérőek lehetnek.)
7:00 – 8:00: gyerekfelügyelet
8:00 – 9:00: ráhangolódó tematikus foglalkozás
9:00 – 9:30: tízórai
9:30 – 12:00: tematikus foglalkozások, játékszünetekkel
12:00 – 13:00: ebéd
13:00 – 14:00: csendes foglalkozás
14:00 – 16:00: tematikus játék, háziverseny
16:00 – 17:00: gyermekfelügyelet

Tematikus nyári gyerektáborok

Tematikus nyári táborokat két témakörben indítunk: angol nyelvi és kézműves nyári táborok érhetőek el kínálatunkban. Meggyőződésünk, hogy mindkét témakörben hasznos tudást tudunk átadni a nálunk táborozó gyerekeknek és érdemben tudjuk fejleszteni készségeiket. Mindezt persze játékos keretek között és szórakoztató formában tesszük, hogy a szünidő valóban pihentető legyen számukra. Táborainkról témaspecifikusan az alábbi oldalakon írunk:

Nyári gyerektáborok Budapest 10. kerületben

Nyári táboraink Budapest X. kerületében, Kőbányán, az Újhegyi lakótelep központjában található nyelviskolánkban, gyermekbarát környezetben és jól felszerelt termeinkben kerülnek megrendezésre. Minden esetben bejelentjük őket az illetékes hatóságokhoz a jogszabályoknak megfelelően, és büszkén kijelenthetjük, hogy a Budapest Főváros Kormányhivatal X. kerületi Hivatala Népegészségügyi Osztálya eddig minden ellenőrzése során megfelelőnek találta a helyszín tisztaságát, a gyermekek ellátásának körülményeit és módját, valamint a napi programok szervezését.