Nyári napközis kézműves táborok

nyári kézműves tábor gyerekeknek Budapesten

A nyári szünet alatti gyermekfelügyelet minden szülő számára fontos és kihívásokkal teli feladat. Minden szülő szeretné, ha a gyermek a nyári szünetben a pihenés mellett hasznosan töltené szabadidejét. Meggyőződésünk, hogy egy kézműves tábor sikere akkor lehet garantált, ha a programok kellően változatosak és mindenki megtalálhatja a kedvére való, sikerélményt nyújtó feladatot. Kézműves táboraink szakmai vezetője, Éva néni, pedagógus, hosszú éve kisgyerekekkel foglalkozik. Nyári kézműves gyerektábor lebonyolításában évtizedes tapasztalattal rendelkezik. A táborok tematikáját minden esetben úgy állítja össze, hogy a résztvevő gyerekek többféle kézműves technikát kipróbálhassanak, és ezek között megtalálják a kedvencüket. Éva néni folyamatosan figyelemmel követi a kézműves technikák fejlődését, az újdonságokat, hogy minél érdekesebb programot tudjon összeállítani táborozóink részére. A megismertetett technikák között szerepel pl. a gyöngyfűzés, üvegfestés, különböző fonási technikák, papírhajtogatás, batikolás, vasalható gyöngyözés, varrás, és sok egyéb technika.

Táboraink változatosságát azzal biztosítjuk, hogy többféle kézműves tábor tematikát tudunk ajánlani. Van olyan táborunk, ahol egy mese, könyv, bármilyen, a gyerekek érdeklődési körében álló mű kézműves technikákkal történő feldolgozása áll a középpontban. Emellett olyan tematikát is össze tudunk állítani, ahol maguk a kézműves technikák kapják a főszerepet.

Nyári kézműves tábor

Napközis kézműves tábor gyerekeknek

Táboraink hétfőtől péntekig, reggel 8:00-tól 16:00 óráig tartanak. De gondolva a nyáron is dolgozó szülőkre, reggel 7:00-8:00 között és délután 16:00-17:00 között gyermekfelügyeletet biztosítunk táborozóink számára. Természetesen a kézműves táborainkban is odafigyelünk a gyerekek szabad levegőn tartózkodására. Minden nap beiktatunk a napirendbe játszóterezést, ahol csapatjátékokkal, ügyességi- és sorversenyekkel tesszük izgalmasabbá a programot. A játékok és a foglalkozások során egyaránt figyelmet fordítunk a csoportos tevékenység ösztönzésére, a csapatépítésre, aminek eredményeként rendszerint új barátságok köttetnek a tábori hét végére.

Kézműves tábor 2022

Nyári kézműves tábor 2022-ben az alábbi időpontban kerül megrendezésre Budapest 10. kerületében:

  • 2021.07.25-29. – 5 napos kézműves tábor (3-15 éves gyerekeknek) jelentkezés >>

A kézműves táborok résztvevőinek minimális létszáma 5 fő, maximális létszám 12 fő. Férőhelyek feltöltése a jelentkezések és a részvételi díj vagy előleg befizetésének sorrendjében történik.
Angol tábor időpontjaink külön aloldalon érhetők el.

Kézműves nyári tábor árak 2022-ben

Az 5 napos kézműves tábor részvételi díja 27.500 Ft + étkezési díj.
Az étkezés díja az 5 napos táborban 7.500 Ft.

Kézműves gyerektáboraink jelentkezési felülete már elérhető. A férőhelyet 10.000 Ft előleg megfizetésével tudjuk fenntartani. Tekintve, hogy csak két tábori hetet tervezünk és a férőhelyek száma minden táborunk esetén korlátozott, ezért javasoljuk, hogy mielőbb foglaljátok le helyeteket.

Pihenőidő kisgyerekeknek a kézműves táborban

Kézműves tábor Budapest

Mivel táborainkba óvodás korú kisgyerekeket is várunk, ezért felmerülhet a kérdés, hogy a kisebbeknek hogyan oldjuk meg a délutáni alvás biztosítását, hiszen ők még igénylik a délutáni pihenést. A kézműves tábor helyszínét biztosító nyelviskolában a tábor ideje alatt semmilyen más program nincs, így a nyelviskola minden helyisége rendelkezésünkre áll. Ennek megfelelően egy külön termet tudunk a pihenni, aludni vágyó kisgyerekek számára biztosítani. Amíg a kisebbek alszanak, addig a nagyobbakkal nyugodtan kézműveskedünk tovább. Sőt, ilyenkor kerülnek elő a bonyolultabb, nagyobb kézügyességet kívánó feladatok. 

Napközis kézműves tábor Budapest

Kézműves nyári táborok Budapesten

Nyári kézműves gyerek táboraink Budapest X. kerületében, Kőbányán, az Újhegyi lakótelep központjában található Trick Or Treat Nyelviskolában kerülnek megrendezésre. Minden esetben bejelentjük őket az illetékes hatóságokhoz a jogszabályoknak megfelelően. Büszkén kijelenthetjük, hogy a Budapest Főváros Kormányhivatal X. kerületi Hivatala Népegészségügyi Osztálya eddig minden ellenőrzése során megfelelőnek találta a helyszín tisztaságát, a gyermekek ellátásának körülményeit és módját, a napi programok szervezését.