Nyári napközis kézműves táborok

nyári kézműves tábor gyerekeknek Budapesten

A nyári szünet alatti gyermekfelügyelet minden szülő számára fontos és kihívásokkal teli feladat. Minden szülő szeretné, ha a gyermek a nyári szünetben a pihenés mellett hasznosan töltené szabadidejét. Meggyőződésünk, hogy egy kézműves tábor sikere akkor lehet garantált, ha a programok kellően változatosak és mindenki megtalálhatja a kedvére való, sikerélményt nyújtó feladatot. Kézműves táboraink szakmai vezetője, Éva néni, pedagógus, hosszú éve kisgyerekekkel foglalkozik. Nyári kézműves gyerektábor lebonyolításában évtizedes tapasztalattal rendelkezik. A táborok tematikáját minden esetben úgy állítja össze, hogy a résztvevő gyerekek többféle kézműves technikát kipróbálhassanak, és ezek között megtalálják a kedvencüket. Éva néni folyamatosan figyelemmel követi a kézműves technikák fejlődését, az újdonságokat, hogy minél érdekesebb programot tudjon összeállítani táborozóink részére. A megismertetett technikák között szerepel pl. a gyöngyfűzés, üvegfestés, különböző fonási technikák, papírhajtogatás, batikolás, vasalható gyöngyözés, varrás, és sok egyéb technika.

Táboraink változatosságát azzal biztosítjuk, hogy többféle kézműves tábor tematikát tudunk ajánlani. Van olyan táborunk, ahol egy mese, könyv, bármilyen, a gyerekek érdeklődési körében álló mű kézműves technikákkal történő feldolgozása áll a középpontban. Emellett olyan tematikát is össze tudunk állítani, ahol maguk a kézműves technikák kapják a főszerepet.


Nyári kézműves tábor

Napközis kézműves tábor gyerekeknek

Táboraink hétfőtől péntekig, reggel 8:00-tól 16:00 óráig tartanak a 10. kerületben található Pongrác Közösségi Házban. A Közösségi Ház tökéletes helyszínt biztosít az alkotni vágyó fiataloknak, hiszen az óriási, klimatizált teremben nemcsak a kézműveskedéshez elengedhetetlen asztalok férnek el tökéletesen, de a benti tartózkodás idejére is tudunk nagymozgásos feladatokkal készülni a gyerekek szórakoztatására. Természetesen a kézműves táborainkban is odafigyelünk a gyerekek szabad levegőn tartózkodására. Minden nap beiktatunk a napirendbe játszóterezést, ahol csapatjátékokkal, ügyességi- és sorversenyekkel tesszük izgalmasabbá a sok odafigyelést igénylő napi programot. A játékok és a foglalkozások során egyaránt figyelmet fordítunk a csoportos tevékenység ösztönzésére, a csapatépítésre. Ennek eredményeként rendszerint új barátságok köttetnek a tábori hét végére.

Kézműves tábor 2023


Kézműves tábor 2023

További tábor ajánlataink 2023 nyarára

A 2023-as angol tábor időpontjaink külön aloldalon érhetők el.