Nyelvvizsga felkészítő angol tanfolyam

Nyelvvizsga felkészítő angol tanfolyam Budapest 10. kerület, Kőbánya

Az Euroexam vizsgaközpont hivatalos szakmai partnereként, célirányos nyelvvizsga felkészítő angol tanfolyam keretében adjuk át a sikeres nyelvvizsga letételéhez szükséges tudásanyagot. A felmerülő igényekhez igazodva egyéni- és csoportos angol nyelvtanfolyam, valamint lassabb, megalapozó felkészítő és intenzív nyelvtanfolyam is részét képezi kínálatunknak A2-es szinttől egészen a felsőfokig. Diákjaink számára a nyelviskolán kívüli felkészülés segítése érdekében kedvezményes áron biztosítjuk az Euroexam International gondozásában megjelent kiadványokat.

Intenzív nyelvvizsga felkészítő angol tanfolyam

A sikeres nyelvvizsgához vezető legjobb recept és ezáltal a legnépszerűbb megoldás a kiválasztott vizsgaidőpontot közvetlenül megelőző intenzív angol nyelvtanfolyam, melynek keretén belül rövid idő alatt, felfrissítő jelleggel a vizsgaanyag egészének áttekintésére kerül sor. Ezek jellemzően 34-40 órás tanfolyamok, amik 1, legfeljebb 2 hétre vannak elnyújtva és közvetlenül a hivatalos vizsgaidőpontok előtt kerülnek megrendezésre. Csoportos nyelvvizsga felkészítő tanfolyamokat főként a nyári szünidő alatt tartunk, egyéni felkészítőket azonban egész év során. Ennek részleteiről érdeklődj a jelentkezési lap kitöltésével nyelviskolánkban.

35 órás B2 nyelvvizsga felkészítő angol tanfolyam

Csoportos nyelvvizsga felkészítő tanfolyamot indítunk angol középfokú (B2) komplex nyelvvizsgára 2023. augusztus 7-én, ami a 2023. augusztus 12-i (vagy azt követő) nyelvvizsga sikeres letételére készíti fel a tanulókat. Az angol tanfolyam minimum 2 fő jelentkezése esetén indul el, maximális létszám 6 fő. Részvételi díj: 54.990 Ft, amely tartalmazza 2023. augusztus 7-11 között, 5 napon át reggel 8:45-től délután 15:30-ig, naponta 7 óra intenzív nyelvvizsga felkészítő angol tanfolyam részvételi lehetőségét online vagy személyesen a Budapest 10. kerületi nyelviskolánkban.

A részvételi díj nem tartalmazza a tankönyvek árát és az ebédet. Utóbbira szervezett formában lehetőséget tudunk biztosítani egy közeli éttermében, illetve a közelben számos streetfood és bevásárlási lehetőség is rendelkezésre áll. Az otthonról hozott élelmiszer a nyelviskola hűtőjében elhelyezhető.

Intenzív nyelvvizsga felkészítő angol tanfolyam jelentkezési felülete itt érhető el.

Egyéni felkészülés a nyelvvizsgára

Az egyéni felkészülésben hiszel? Vagy csak úgy érzed, hogy bizonyos részek nagyobb hangsúlyt kívánnak a felkészülésed során? Esetleg a nyelvtan már a kisujjadban van, de nem mersz megszólalni? Nálunk erre is van megoldás! Nagy tapasztalattal rendelkező felkészítő tanáraink egész év során vállalnak egyéni felkészítést angol magánóra keretén belül, melynek ütemezésében, intenzitásában maximálisan tudunk alkalmazkodni igényeidhez.

Euroexam nyelvvizsga

Euroexam nyelvvizsga felkészítő tanfolyam

Nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt évek során számos általunk felkészített diák sikeres nyelvvizsgát tett. Büszkék vagyunk azokra a tanulóinkra, akiket hozzásegítettük a diploma megszerzéséhez, egy sikeres állásinterjúhoz vagy éppen az általuk kitűzött nyelvvizsga célhoz. Munkánk eredményeként megszereztük az Euroexam International hivatalos vizsgafelkészítő partnere címet. Az Euroexam nyelvvizsga nem csak valós nyelvtudást mér, de nemzetközileg is elismert bizonyítványt ad erről, illetve mindenben megfelel a „Közös Európai Referenciakeret” irányelveinek. Az akkreditációkról minden részletet megtalálhatsz ezen az oldalon.

Szinten tartás a sikeres nyelvvizsga után

Sikerült a nyelvvizsgád, de napi szinten nem használod az idegen nyelvet? Nem szeretnéd, hogy a tudásod feledésbe merüljön? Jó hírünk van, angol társalgási klub foglalkozásainkat neked találtuk ki! Itt nincsenek unalmas nyelvtani tesztek, nem magolunk igeidőket csak könnyeden elbeszélgetünk aktuális témákról, érdekességekről. Ugorj be egyszer és meglátod, kedvet kapsz a folytatáshoz. Tanfolyami díj nincs, csak akkor kell fizetned, amikor jössz. Várunk szeretettel!