Spanyol magántanár

spanyol magántanár

Hola! Spanyol magántanár Budapest 10. kerületében? Igen! Örömmel tudatjuk, hogy kőbányai nyelviskolánkban 2020 szeptemberétől elindult a spanyol oktatás. Tanári gárdánkat két fiatal, de mégis jelentős oktatási tapasztalattal rendelkező spanyol magántanár erősíti.

Tudtad, hogy a spanyol nyelv egyre és egyre népszerűbb? Az Amerikai Egyesült Államokban idegen nyelvként szinte minden diák a spanyol nyelvtanulás mellett dönt. Sok olyan állam van, ahol pl. a hivatalos iratok formanyomtatványai kétnyelvűen íródnak, mert a lakosság túlnyomó része spanyol anyanyelvű. Európában is egyre jobban elterjed, többen és többen beszélnek spanyolul. Jelenleg 21 ország hivatalos államnyelve, az ENSZ és az EU egyik hivatalos nyelve. Szeretnél Te is elmélyedni ennek a dallamos nyelvnek a használatában? Spanyol magántanár gárdánk örömmel fogad spanyol magánóra vagy spanyol nyelvtanfolyam keretein belül.

Spanyol tanár

Oktatóink fiatalok, lendületesek, a spanyol nyelv szerelmesei. Mivel ők maguk is aktívan használják a nyelvet oktatáson kívül is, könnyedén megtanítják a nyelvi alapokon túl a mindennapos nyelvhasználat szófordulatait. Így szerezhető nálunk gyakorlatias és használható spanyol nyelvtudás.

Spanyol nyelvtanulás magántanár segítségével

Mivel hazánkban még csak most kezdi szárnyait bontogatni a spanyol nyelvtanulás iránti fellángolás, igen nehéz jó spanyol magántanárt találni. Nyelviskolánkban kiválóan felkészült, nagy tanítási tapasztalattal bíró magántanároktól tanulhatod a spanyol nyelvet. S hogy néz ki nálunk egy spanyol nyelvóra? Nem tankönyv, hanem a Te személyes igényeidhez, meglévő tudásodhoz, célodhoz igazított, személyre szabott tananyag adja a spanyol magánóra alapját, melyet a fent felsoroltak alapján a spanyol magántanár állít össze. Magánóráink 45 és 90 perces hosszúságúak, szintén a Te elvárásaidnak megfelelően.

Spanyol oktatás

Miért érdemes spanyolt tanulni? Európában és az Egyesült Államokban is egyre inkább elterjedt a spanyol nyelv és a spanyol oktatás, hazánkban is egyre élénkebb a spanyol nyelvtanfolyam és spanyol magánóra iránti érdeklődés. További érdekességeket a spanyol nyelvről itt találhatsz: https://hu.wikipedia.org/wiki/Spanyol_nyelv

A spanyol nyelvet azonban nemcsak egy divathóbort miatt érdemes megtanulni: dallamos, üde nyelvezete színt visz a szürke hétköznapokba, egy-egy spanyol nyelvóra kiszakít a mindennapos mókuskerékből, és a nyelvtanulás segítségével feltöltődsz, kikapcsolódsz.

Felkészítés spanyol nyelvvizsgára, érettségire

Spanyol nyelvvizsga, spanyol érettségi előtt állsz? Szívesen segítünk a felkészülésben! Spanyol tanáraink figyelemmel követik a spanyol nyelvvizsga és spanyol érettségi követelményeket, így pontosan tudják, milyen feladattípusokra érdemes készülni, mely témaköröket szükséges begyakorolni. Legyen közeli vagy távoli cél, mi segítünk, hogy elérd, bármilyen szinten is állsz jelenleg. Amit ajánlunk: spanyol magántanár segítsége spanyol magánóra vagy spanyol nyelvtanfolyam keretében.

Spanyol korrepetálás jól képzett magántanár segítségével

Az iskolában spanyol oktatás van, de az iskolai tanítási módszerek nem tetszenek? Túl kevés idő jut a gyakorlásra? Nem értettél valamit, de azóta már két új leckét vettetek, és mostanra teljesen elvesztél? Ebben az esetben az iskolai nyelvoktatásra rásegítő, korrepetáló spanyol magánóra kínálatunkat ajánljuk figyelmedbe. Segítünk ráncba szedni, begyakorolni, és értelmet adni az iskolában tanultaknak. Tanáraink csak Rád figyelnek a magánórákon, így jut idő minden részlet megbeszélésére, ami egy iskolai órán a nagy létszám miatt képtelenség. Így szép haladás érhető el még akkor is, ha Te már kezdted volna feladni a spanyol nyelvtanulást.

Spanyol magánóra árak magántanárainknál

Spanyol magánóráink ára 2022. szeptember 1-től: 4.000 Ft/45 perc. Tapasztalataink szerint hasznos lehet egyszerre kettő órát, azaz 2 x 45 percet rászánni a tanulásra, hogy minél több időd legyen ráhangolódni és elmerülni egy-egy feladatban, hosszabb lélegzetvételű feladatoknak is neki tudj kezdeni, és be is tudd fejezni azokat ugyanazon az órán, egyszóval nagyobb haladást érj el alkalmanként.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, az itt található jelentkezési lap kitöltésével máris tudsz jelentkezni spanyol magántanáraink óráira.