Angol társalgási klub felnőtteknek

angol társalgási klub Budapest

Általánosan elfogadott tény, hogy felnőtt fejjel sokkal nehezebb tanulni, mint gyerekként. Ennek ellenére mi hiszünk abban, hogy ha valaki akar tanulni, és megtalálja azt a helyet, embert, közösséget, ami ezt az elhatározást támogatja, és segíti, akkor bármi lehetséges. Nyelviskolánkban a felnőtteknek szóló angol társalgási klub is erről szól: szeretettel várjuk azokat a felnőtteket, akik szeretnének úgy tanulni, hogy közben nem gátlások alakulnak ki bennük, hanem jól érzik magukat, kvázi kikapcsolódásként élik meg a tanulási folyamatot.

Személyes tapasztalataink is azt támasztják alá, hogy nagyon sok olyan felnőtt van, aki már tanult régebben angolul, de különböző okok (oktatás minősége, tanár felkészületlensége, stb.) miatt abbahagyta a tanulást. Sőt, adott esetben az addig megszerzett tudását sem tudja használni. Mindez abban gyökerezik, hogy még egy évtizede sem ismerték el az interaktív, kölcsönös egymásra hatáson alapuló oktatás előnyeit. (forrás: wikipédia) Idehaza sokkal inkább a lexikai, grammatikai tudást sulykolták belénk, a kommunikációs vonalat abszolút elhanyagolva. Ebben próbálunk segíteni felnőtteknek szóló chat-club jellegű, angol társalgási klub foglalkozásainkkal, ahol a kommunikációé a főszerep. Természetesen a nyelvtani ismeretek megerősítése, felelevenítése is helyet kaphat az órákon, amennyiben a résztvevők ezt úgy kívánják.

Angol társalgási klub foglalkozásaink tökéletesek a régi tudás felelevenítésére, egy meglévő biztos tudás szinten tartására, illetve a további fejlődésre. Óráinkon nincs tankönyvhasználat, a csoport igényeire szabva, és a tudásszinthez igazítva állítja össze a klubvezető az anyagot, mely javarészt hallás utáni szövegértésből, szóban feldolgozandó témákból, feladatokból áll. Foglalkozásaink további előnye, hogy bármikor lehet a csoporthoz csatlakozni, akár 1-1 alkalom erejéig is. Kiváló levezetés egy fárasztó nap vagy egy nehéz időszak után egy kötetlen beszélgetés.

 

Angol társalgási klub időpontja

2023 áprilisától az angol társalgási klub átmenetileg szünetel.

Amennyiben úgy érzed, hogy a kötetlen beszélgetések helyett inkább célirányos fejlesztésre van szükséged, akkor nézz körül az angol magántanár oldalunkon. Itt megtalálhatod a magánóra keretein belüli tanulás részleteit. Tapasztalataink szerint a mindkét foglalkozáson való részvétel hatékonyan ki tudja egészíteni egymást.