Nyári angol tábor Budapest Kőbánya-Újhegyen

nyári angol tábor Budapest

A nyári szünet alatti gyermekfelügyelet minden szülő számára fontos és kihívásokkal teli feladat. Minden szülő szeretné, ha a gyermek a nyári szünetben a pihenés mellett hasznosan töltené szabadidejét. Nálunk minden gyermek megtalálja a hozzá legközelebb álló témakört, mely köré tematikus angol tábor programjaink épülnek. A Trick Or Treat angol tábor Budapest rendezvényeink jól ismertek arról, hogy nem a gyerekmennyiség, hanem a minőség az elsődleges célunk minden alkalommal, azaz nem 20-30 vagy akár 50 fős táborokat tartunk, hanem kiscsoportban (max. 12 fő) dolgozunk a gyermekekkel, hogy minél inkább oda tudjunk figyelni az egyéni igényekre, az életkor és meglévő nyelvtudás okozta különbségekre, és minőségi időt, élményt tudjunk biztosítani a gyermekek számára.

Napközis angol táborok Budapest

Táboraink hétfőtől péntekig, reggel 8:00-tól 16:00 óráig tartanak, de gondolva a nyáron is dolgozó szülőkre, reggel 7:00-8:00 között és délután 16:00-17:00 között gyermekfelügyeletet biztosítunk táborozóink számára. Minden nap 2 intenzív 45 perces angol foglalkozást tartunk, melyeknek tananyagát a napközbeni játék közben is erősítjük, gyakoroljuk a gyerekekkel. Természetesen a szabad levegőn tartózkodást is fontosnak tartjuk, így a napirendbe beépítjük a játszóterezést, hogy a gyerekek nagymozgásos igényei is kielégüljenek.

Angol nyári tábor

Angol tábor 2023

A 2023-as nyári szünetre is izgalmas és egyedi tábori témákkal készülünk, amikkel egészen biztosan nem találkozhattatok máshol! A korábbi évek tapasztalatait is felhasználva, az idei tábori napok programjait is úgy állítottuk össze, hogy tudásszinttől és életkortól függetlenül mindenki számára érdekes és szórakoztató legyen. Ez alól kivétel a szezon első és utolsó tábora, melyeket inkább nagyobbaknak ajánlunk – előbbit a pörgős iskolai tanév levezetéseként, utóbbit pedig az új szemeszter előtti angoltudás felpörgetéseként, valamint a hagyományosan kisebb gyerekeknek szóló júliusi „Princesses & Nights” táborunk.  Megígérhetjük, idén sem fogtok csalódni egyikben sem! 🙂

Nyári angol táborok 2023-ban az alábbi időpontokban és témakörökben kerülnek megrendezésre

2023 nyarán 8 héten át izgalmas és teljesen egyedi angol táborral várjuk ifjú táborozóinkat.

2023. június 19-23. „Escape!” angol tábor (9 év fölötti kamaszoknak)

Izgalmas szabadulószobával várjuk a tiniket, akiknek furfangos angol nyelvű feladatokon keresztül kell eljutniuk a végső megoldáshoz. A napi angol órák során meg kell találniuk a nyomokat, melyek mindegyike egy-egy feladatot tartalmaz, amely mind közelebb visz a végső megoldást rejtő helyhez. Kiváló agytorna, fejleszti a gyerekek angol kommunikációját, szövegértését, és a feladatok során a különböző nyelvtani területeket is megmozgatjuk, begyakoroltatjuk.

2023. június 26-30. „Princesses & knights” angol tábor (9 év alatti kisgyerekeknek)

Minden kislány vágyik rá, hogy hercegnő lehessen, és minden kisfiú vágya, hogy daliás lovag váljék belőle – nálunk ez az álom teljesülhet! Egy hétig kastéllyá változik a nyelviskola, és bájos hercegkisasszonyok és bátor lovagok otthona lesz, akik a mindennapi lovagi élet szókincsét, kifejezéseit izgalmas játékokon és feladatokon keresztül ismerhetik meg a mindennapos angol órák, illetve az azt támogató játékok során. S hogy a külsőségek se hiányozzanak, kézműves foglalkozások keretében mindenki elkészítheti hercegnői/lovagi ruha- és eszköztárát.

2023. július 3-7. „At the zoo” angol tábor (3-12 éves gyerekeknek) – Betelt!

Mi is lehetne izgalmasabb, mint elmerülni az állatok világában, és sokat tanulni róluk? Táborunkban mindez játékos formában teljesül! Állatkertes táborunkban egész héten az állatkerti állatokról tanulunk – játékos feladatokon, ügyességi játékokon keresztül tanuljuk meg a nevüket, a testrészeiket, hogy melyik mit eszik, hol él, mit tud és nem tud csinálni, hogyan mozog, stb. Délutánonként pedig a kézműves foglalkozásokon különféle technikákkal készítjük el és népesítjük be saját állatkertünket!

2023. július 10-14. „A week in space” angol tábor (6-14 éves gyerekeknek) – Betelt!

Ezen a héten egy igazán izgalmas témakörrel várjuk a gyerekeket: egész héten egy űrutazáson veszünk részt velük, ahol tanulunk a bolygókról, a sorrendjükről, az összetételükről, mindenről, amit tudhatunk róluk. Szóba kerülnek a csillagképek, aszteroidák, űrhajók, és minden, amit csak megtalálhatunk az űrben. Délutánonként természetesen űrrel kapcsolatos kézműves feladatok teszik még izgalmasabbá az űrutazásunkat!

2023. július 17-21. „In the jungle” angol tábor (3-9 éves gyerekeknek)

Nincs is érdekesebb, mint eltévedni a dzsungelben! De ha eltévedünk, vajon milyen állatokkal találkozunk, és mit kell tudni róluk? Mekkorák, milyen gyorsak, mit esznek, hogyan vadásznak? Nálunk minden gyermek dzsungel szakértővé válik a hét végére, ez már egyszer biztos! És hogy ne unatkozzunk az angol órán kívüli időszakban sem, remek ügyességi játékokkal, és sok-sok kézműves feladattal készülünk, melyek mind a dzsungel témakör köré épülnek.

2023. július 24-28. „Daily routine” angol tábor (5-14 éves gyerekeknek) – Betelt!

Hogyan zajlik egy-egy napod? El tudod mondani angolul? Mi segítünk, hogy boldogulj! Megtanuljuk elmondani, melyek azok a tevékenységek, amelyeket minden nap rutinszerűen elvégzünk, milyen eszközöket használunk ezekhez, stb. Beszélünk a napszakokról, napokról, az időről. Tarts velünk, ha gond nélkül szeretnél beszélni egy-egy napodról!

2023. július 31. – augusztus 4. „City” angol tábor (5-14 éves gyerekeknek) – Betelt!

Tévedtél már el valaha egy idegen városban? És ha Tőled kér valaki útbaigazítást, segítesz neki, vagy elmenekülsz? Mi segítünk, hogy ne az egérutat válaszd, hanem magabiztosan tudj útbaigazítani bárkit a városi forgalomban. Ezek mellett megtanuljuk, hogy milyen mondatokat kell a tarsolyunkban tartani, ha orvoshoz, üzletbe, játszótérre, stb, indulunk.

A budapesti angol táborok résztvevőinek minimális létszáma 5 fő, maximális létszám 12 fő. Férőhelyek feltöltése a jelentkezések és a részvételi díj vagy előleg befizetésének sorrendjében történik.

Angol nyári tábor árak 2023-ban

Az 5 napos angoltábor részvételi díja egységesen 35.000 Ft (nyelviskolánk diákjainak 32.000 Ft) + étkezési díj.
Az étkezés díja az 5 napos táborban 10.000 Ft.

Angol gyerektáboraink jelentkezési felülete már elérhető. A férőhelyet 10.000 Ft előleg megfizetésével tudjuk fenntartani. Tekintve, hogy a férőhelyek száma minden tábori héten korlátozott, ezért javasoljuk, hogy mielőbb foglaljátok le helyeteket.

Angoltábor Budapest

Pihenőidő kisgyerekeknek az angol táborban

Mivel táborainkba óvodás korú gyermekeket is várunk, sokszor felmerül kérdésként, hogy a kisebbeknek hogyan oldjuk meg a délutáni alvás biztosítását, hiszen ők még igénylik a délutáni pihenést. Nyelviskolánkban a nyári táborok idején semmilyen más program nincs, így a teljes helyszín rendelkezésünkre áll. Ennek megfelelően egy külön termet tudunk a pihenni, aludni vágyó gyermekek számára biztosítani. Amíg a kisebbek alszanak, addig a nagyobbakkal kézműveskedünk, a tábor témaköréhez kapcsolódó feladatlapokat oldunk meg, hogy a kicsik pihenését ne zavarjuk meg.

Angol tábor Budapest

Angoltábor Budapesten

Nyári angol táboraink Budapest X. kerületében, Kőbányán, az Újhegyi lakótelep központjában található nyelviskolánkban kerülnek megrendezésre, minden esetben bejelentjük őket az illetékes hatóságokhoz a jogszabályoknak megfelelően, és büszkén kijelenthetjük, hogy a Budapest Főváros Kormányhivatal X. kerületi Hivatala Népegészségügyi Osztálya eddig minden ellenőrzése során megfelelőnek találta a helyszín tisztaságát, a gyermekek ellátásának körülményeit és módját, a napi programok szervezését.